Asiakkaiden mielipiteitä ja arviointeja

Tavoitteena tyytyväinen asiakas
Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja sitä kautta pitkät yhteistyökumppanuudet. Näihin pääsemme laadukkailla asennustarvikkeilla, joustavuudella ja kokonaisvaltaisella osaamisella.
Me emme tarjoa aina halvinta vaihtoehtoa, vaan pyrimme pitkäkestoisiin, kokonaisedullisiin ratkaisuihin.
Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja saat kustannustehokasta laatua.

"Aloittaessamme kotimme rakennusprojektia, kysyimme vastaavalta mestarilta, osaisiko hän suositella jotakuta sähkösuunnittelijaa. Suosituksen perusteella suunnittelijaksi valikoitui Sähköpalvelu Timonen ja urakkakilpailutuksen myötä samainen firma teki myös sähköasennukset. Jo suunnitteluvaiheessa meidän toiveemme otettiin hyvin huomioon ja nyt reilu puoli vuotta talossa asuneena voimme todeta, että mikään ei ole jäänyt harmittamaan."
Mikko ja Elina Haapoja, Kauhava

"Sähköpalvelu Timonen kävi jo edellisessä asunnossamme tuunaamassa valaistuksen nykyaikaiseksi ja työn hinta/laatu-suhde oli sitä luokkaa, että ostaessamme uuden asunnon, ei tarvinnut edes miettiä mikä sähköliike otettaisiin hoitamaan homma. Suosittelemme lämmöllä."
Tero ja Tiia Suuluhta, Seinäjoki

"Se on yrittäjälle helpotus, kun voi edes sähköasioissa turvautua yhden puhelun taktiikkaan. Kaikki on tullut kuntoon aina AV-asennuksista valaistuksen kautta jopa kuntosalilaitteiden moottoreihin."
Juha Haapala, Lapuan Kuntopiste