Rakennusten sähköistykset

Toimimme yhtä sujuvasti sekä uudisrakennuksissa, että saneerauskohteissa. Teemme uudisrakennusten sähköistykset alusta loppuun asti, suunnittelusta aina käyttöönottotarkastuksiin saakka.

Sähkösaneeraukset kodeissa ja julkitiloissa

Saneeraus- ja putkiremonttikohteissa tehtävät sähköasennukset kuuluvat myös palveluumme. Hoidamme kokonaisvaltaiset sähköistykset yhteistyössä rakennusliikkeiden ja urakoitsijoiden kanssa. Meiltä löytyy ammattitaitoa ja kokemusta, jota kiinteistön sähköremontti vaatii.
Yleisimpiä asuntoihin liittyviä saneeraustöitä ovat valaistusmuutokset nykyaikaiseen LED-valaistukseen, sekä keittiö- ja kylpyhuoneremontit.
Julkisella puolella hoidamme mm. sähkölaitteistojen kunnossapitoa.
Aurinkopaneeliasennukset

Toimitamme aurinkopaneelijärjestelmät Avaimet käteen -periaatteella.
Käytämme Astronergyn paneeleja, ABB:n ja Froniuksen Inverttereitä ja kotimaista Oriman kiinnitysjärjestelmää.
Paneeleilla on 10 vuoden tuotetakuu ja lisäksi 25 vuoden tehontuottotakuu.
Inverttereillä on 5 vuoden takuu
Kiinnitysjärjestelmällä on 30 vuoden takuu

Ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot

Meiltä saat ilmalämpöpumppujen asennukset, tarkastukset ja huollot merkistä riippumatta.
Lisäksi myimme Toshiban ilmalämpöpumppuja.

Antenni- ja tietovekkoasennukset

SETI Oyn sertifioima teleurakoitsija

Sähköpalvelu Timonen Oy on myös Henkilö ja yritysarvionti SETI Oyn sertifioima teleurakoitsija.


Sähkösuunnittelu ja -konsultaatio

Teemme sähkö- ja valaistussuunnittelua sekä yksityisille, että yrityksille keittiöremonteista tuotantotiloihin ja rivitaloihin. Käytämme suunnittelussa nykyaikaisia CADS ja Dialux ohjelmistoja mutta ydinosaamisemme perustuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kartoittamiseen inhimillisellä otteella . Lisäksi kauttamme saa myös valaistussuunnitelmien 3D mallinnokset.

Yleisimmät konsulttitoimeksiantomme liittyvät asuntojen osto- ja myyntitilanteisiin, joissa sähkölaitteiston kunto epäilyttää jompaa kumpaa osapuolta. Näihin teemme kartoituksia josta käy ilmi sähkölaitteiston kunto.
Lisäksi voimme tehdä korjaus- ja huoltosuunnitelmat ja halutessanne hoitaa vaadittavat asennuksetkin kuntoon.

Suunnitelmallista sähköosaamista

Hoidamme sähköasennukset sopimuksen mukaan joko urakkana tai tuntiveloituksena. Koska hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, sovimme toimeksiannon aluksi työn toteutuksesta yhdessä asiakkaan kanssa. Näin vältytään myös mahdollisilta epäselvyyksiltä työn edetessä.
Sähköasennuksen lopuksi teemme asianmukaisen käyttöönottotarkastuksen. Tarkastuksen aikana varmistetaan, ettei kohteen sähkö- ja paloturvallisuudessa ole puutteita ja että sähkölaitteet toimivat moitteettomasti.