Asiakkaiden mielipiteitä ja arviointeja

Tavoitteena tyytyväinen asiakas

Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja sitä kautta pitkät yhteistyökumppanuudet. Näihin pääsemme laadukkailla asennustarvikkeilla, joustavuudella ja kokonaisvaltaisella osaamisella.
Me emme tarjoa aina halvinta vaihtoehtoa, vaan pyrimme pitkäkestoisiin, kokonaisedullisiin ratkaisuihin. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja
saat kustannustehokasta laatua.

 

Aloittaessamme kotimme rakennusprojektia, kysyimme vastaavalta mestarilta, osaisiko hän suositella jotakuta sähkösuunnittelijaa. Suosituksen perusteella suunnittelijaksi valikoitui Sähköpalvelu Timonen ja urakkakilpailutuksen myötä samainen firma teki myös sähköasennukset. Jo suunnitteluvaiheessa meidän toiveemme otettiin hyvin huomioon ja nyt reilu puoli vuotta talossa asuneena voimme todeta, että mikään ei ole jäänyt harmittamaan.”
  -Mikko ja Elina Haapoja, Kauhava

Sähköpalvelu Timonen kävi jo edellisessä asunnossamme tuunaamassa valaistuksen nykyaikaiseksi ja työn hinta/laatu-suhde oli sitä luokkaa, että ostaessamme uuden asunnon, ei tarvinnut edes miettiä mikä sähköliike otettaisiin hoitamaan homma.
Suosittelemme lämmöllä
.”
  -Tero ja Tiia Suuluhta, Seinäjoki

Se on yrittäjälle helpotus, kun voi edes sähköasioissa turvautua yhden puhelun taktiikkaan. Kaikki on tullut kuntoon aina AV-asennuksista valaistuksen kautta jopa kuntosalilaitteiden moottoreihin.”
  -Juha Haapala, Lapuan Kuntopiste

Meihin luottavat mm. seuraavat

YIT Talo Oy
Schneider Electric Finland Oy
IiroCo Oy (K-Rauta Seinäjoki/Lapua)
Tiskari Oy (Keittiömaailma Seinäjoki)
Lapuan Kaupunki
Seinäjoen Rivirakenne Oy
HMV-Rakennus Oy
Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto Ry

Lapua

Sähköpalvelu Timonen Oy
Y-tunnus: 3017042-2
Nevanrannantie 4
62100 Lapua
Puh: 
040-5102626